Mağazada koronavirüs paniği

    İzmir'in Karşıyaka ilçesi Mavişehir semtinde bulunan bir mağazada rahatsızlanan çalışanda koronavirüs testi pozitif çıktı. Hemen mağazada önlem alan yetkililer diğer çalışanlara da bulaşıp bulaşmadığını araştırmak için çalışma başlattı, mağazayı kapattı.

    Mağazada koronavirüs paniği
    04 Nisan 2020 - 20:58 - Güncelleme: 04 Nisan 2020 - 21:29

    ÖZEL HABER

    Mavişehir'de her gün yüzlerce kişinin alışveriş yaptığı dev bir zincire bağlı mağazada kasap reyonunda görevli, yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs belirtileri gösteren mağaza personelinin testi pozitif çıktı. Bunun üzerine alarma geçildi, önlemler alındı. Hemen mağazaya giden ekipler, müşterileri boşalttı, diğer çalışanlar içeride kaldı. Bu çalışanlardan kan örneği alındı, test için gönderildi. Ardından 11 çalışan ev karantinasına gönderildi. Mağaza kapatıldı, içerisi dezenfekte edildi.

    Çevrede oturanlar ve içerideki müşteriler olayı duyunca panik oldu. Endişeyle bize de bulaşmış mıdır korkusu yaşamaya başladı.

    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • Ilhan Gökbulut
      4 yıl önce
      İlâhi içerdeki müşterileri niye dışarı bırakıyorsunuz ya onlara bulaştıysa bizleri eve kapatmayı biliyorsunuz ama bu ne dikkatsizlik