Melodi Çikolata dünyaya yayıldı

    Melodi Çikolata’nın temelleri, 1957 yılında Kemal Taşar tarafından Samsun’da atıldı. Kemal beyin ardından görevi devralan Ender Taşar, Melodi'yi Türkiye'nin en iyi çikolata markası haline getirdi.

    Melodi Çikolata dünyaya yayıldı
    15 Aralık 2019 - 00:06 - Güncelleme: 15 Aralık 2019 - 01:00

    Girişim ve yatırımları, başarısına paralel olarak sürekli devam ettirilen Melodi Çikolata, yıllar içerisinde Türkiye’nin önde gelen butik çikolata üreticisi ve çikolata tedarikçisi konumunu aldı.

    Melodi’nin seçkin lezzeti ve kalitesinin sırrı, Taşar Ailesi’nin üç kuşaktır devam eden tecrübe, titizlik ve mükemmeliyetçiliğinde saklı. Tüm ürünler büyük bir titizlik ile üretilmekte, üretimde en kaliteli hammaddeler kullanıldığı biliniyor.

    600’ü aşkın çeşidi bulunan Melodi Çikolata, madlen, spesiyal, draje gibi klasikleşmiş çeşitlerinin yanı sıra, tecrübe ve yenilikçiliği ile de geliştirdiği ürünleri ile sektöre öncülük etmekte. Melodi Çikolata, enerji ve mutluluk kaynağı olan, en mutlu anlarda paylaşılan ve paylaşıldıkça lezzeti artan kaliteli ve seçkin çikolataları müşterilerine sunmakta.

    Melodi Çikolata bugün, Türkiye’nin butik çikolata üretiminin %25’ini karşılamasının yanı sıra, en yaygın ve seçkin pastacılık ve gıda firmalarının mamul ve yarı mamul tedarikçisi konumunda.

    Melodi Çikolata’nın seçkin çikolataları, son teknoloji kullanılan ve uluslararası standartlardaki fabrikasında, büyük bir titizlikle hazırlanmakta. Üretim kalitesi; Bureau Veritas tarafından verilmiş ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, İngiliz Perakendeciler Birliği BRC Food, HELAL GIDA ve KOSHER sertifikaları ile belgelendirildi.

    maxresdefault-1-001.jpgÜretim, büyük bir titizlik ve en kaliteli hammaddeler ile yapılmakta. Esenyurt’ta kurulu 55.000 m2’lik fabrikası, yıllık 15.000 ton kapasitesi ile faaliyet göstermekte olduğu bildirildi. Geniş üretim kapasitesine rağmen, markanın kaliteli bir çikolatanın oluşması için dünyanın kabul ettiği klasik sistem uyguladığı biliniyor.

    Türkiye pazarının yanı sıra; Arap ülkeleri, Rusya, Bosna Hersek, Fas, Türk Cumhuriyetleri ve bazı Avrupa ülkelerine de ihracat gerçekleştiren Melodi Çikolata, İstanbul Erenköy, Kadıköy, Nişantaşı, Etiler ve Esenyurt’daki fabrika satış mağazalarında madlen, spesiyaller, şekerlemeler, drajeler, sepetler, tabletler, yaldızlı çikolatalar ve çocuk ürünleri gibi çeşitlerini müşterilerine sunuyor.

    Melodi Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı Ender Taşar, "Babam Kemal Taşar, şekerleme işine Samsun’daki pastaneyle girdi. 1968’de İstanbul’a taşındı. İstanbul’da Aksaray, Bahçelievler derken 1997’de Esenyurt’taki yerimize geçtik. Şimdi oğlum Alper ile bu işi yürütüyoruz. Bayram, söz kesme, kız isteme, yeni bir bebeğin dünyaya gelmesi, evlilik teklifi, teşekkür etme, yeni bir işe başlama, hediye verme gibi günler için en özel hediyeler çikolatalarımız var. Bu özel günlere anlam katacak ve değer yükleyecek olan çikolataları internet ortamından da online olarak satışa sunuyoruz. Tabii ki diğer yandan standart draje şeker çeşitleri dahi internetten satılabiliyor. www.melodicikolata.com adresinde en lezzetli ve kaliteli çikolatalara ulaşabilirsiniz. Türkiye'nin tüm şehirlerine gönderiyoruz" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum