• Reklam

Narlıdere'de Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak

Narlıdere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak. Fener alayı ve kortej yürüyüşü ile başlayacak olan program, Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Sağ konseriyle sona erecek.

Narlıdere'de Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak
23 Ekim 2024 - 14:40
Narlıdere, Cumhuriyetin 101’inci yılını kutlamaya hazırlanıyor. Narlıdere Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerle Cumhuriyet coşkusu doruğa ulaşacak. 29 Ekim günü, sabah gerçekleştirilecek resmi törenin ardından akşam saatlerinde kutlamalar başlayacak.

FENER ALAYI VE KONSER
Saat 19.00’da Dokuz Eylül Üniversitesi eski Güzel Sanatlar Fakültesi önünde başlayacak fener alayı ve kortej yürüyüşü Demokrasi Meydanı’nda son bulacak. Ardından saatler 19.45’i gösterdiğinde Karadeniz ezgilerini sahneye taşımasıyla tanınan müzik grubu Moli, Demokrasi Meydanı’nda Narlıdereliler ile buluşacak. Saat 21.00’de, yine Demokrasi Meydanı’nda Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Sağ sahne alacak, birbirinden güzel türküleri seslendirecek.

COŞKUYA DAVET
Tüm Narlıderelileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine davet eden Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarımızın bize emaneti olan Cumhuriyetimizin 101’inci yaşı kutlu olsun.  Ata’mızın Gençliğe Hitabesi’nde bize atfettiği gibi Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılacak olan bizleriz. Azim ve kararlılıkla Cumhuriyetimize her daim sahip çıkacağız. Tüm komşularımızı Cumhuriyetimizin 101’inci yaşını gurur ve coşkuyla kutlayacağımız etkinliklerimize bekliyoruz” dedi. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum