Norveç Kralı 5.'inci Harald'ın damadı Shaman Durek Atatürk hayranı çıktı

    Norveç Kralı 5'inci Harald ile Kraliçe Sonja'nın kızları Prenses Martha Louise, nişanlısı Shaman Durek'le geldikleri Bodrum tatilinde, kendisine hediye olarak Atatürk fotoğrafı verildi. Damat ise o sırada Atatürk’e hayranlığını anlattı

    Norveç Kralı 5.'inci Harald'ın damadı Shaman Durek Atatürk hayranı çıktı
    19 Ağustos 2019 - 15:19 - Güncelleme: 19 Ağustos 2019 - 15:20

    Norveç Kralı 5'inci Harald ile Kraliçe Sonja'nın kızları Prenses Martha Louise, nişanlısı Shaman Durek'le çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor. Durek, kendisine hediye edilen Atatürk fotoğrafını görünce ne kadar hayran olduğunu anlattı.

    Türkiye'nin turizm elçisi Benan Saraç, çift onuruna önceki akşam bir otelde yemek daveti verildi.Atatürk'ün fotoğrafı hediye edilen Durek, Atatürk'e hayran olduğunu söyledi. 

    ATATÜRK'E HAYRAN OLDUĞUNU ANLATTI

    Geceye Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da katıldı. Prenses'e çiçek takdim eden Aras, çifte ayrıca Bodrum mandalina lokumu ve mandalinadan üretilen reçellerden hediye etti. Çifti en çok sevindiren hediye ise Atatürk fotoğrafı oldu. Saygıyla eğilerek fotoğrafı eline alan Durek, Atatürk'ü tanıdığını, onun çok güçlü, saygın bir lider olduğunu bildiğini ve kendisinin de bir Atatürk hayranı olduğunu söyledi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum