PayPal'dan herkesi şaşırtan karar: Facebook Libra ertelendi!

    Facebook’un küresel ve dijital para birimi için kurulan Libra Association, ödeme sistemi mevzusundaki en güçlü destekçisini kaybetti. Hakkında bir açıklama yapan PayPal, derneğin içerisinde daha fazla bulunmayacağını ve ana işlerine odaklanacağını belirtt

    PayPal'dan herkesi şaşırtan karar: Facebook Libra ertelendi!
    05 Ekim 2019 - 14:19 - Güncelleme: 05 Ekim 2019 - 14:22

    Amerika Birleşik Devletleri’nin en yetkili isimlerinden beklediği desteği alamayan Facebook Libra, bu sebepten ötürü çıkış tarihi konusunda netleşemiyor. Tahminler 2020’yi gösterse de PayPal cephesinden alınan bir haber, Libra’nın kripto para piyasasına gelişini ertelemiş olabilir!

    Sosyal medya sitesinin kripto para birimini dışarıdan desteklemeye devam edeceğini ifade eden PayPal, gelecekte Libra çatısı altında Facebook ile çalışmak adına karşılıklı diyaloğu sürdürmek istiyor.

    Ödeme devinin aldığı karara ilişkin bir cevap veren Libra yetkilileri, finansal sistemin yeniden yapılandırılması konusunda mevcut olan zorlukların farkında olduklarını belirttiler. Tüzel kişiliği ile de bir açıklama yapan dernek, şunları söyledi:

    “Elimizdeki finansal sistemi insanlara uygun bir şekilde yeniden yapılandıracak olan bir değişikliği yapmak zor olacak. Bu göreve olan bağlılık bizim için her şeyden daha önemlidir. Bu bağlılığın eksikliğini bildiğimiz için şimdi daha iyiyiz.”

    (Shiftdelete)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum