Prof. Özer Makay öğrenciler için sahne aldı

    Fethiye Rotary Kulübü, “Rotary Okulda” projesi kapsamında Fethiye Ortaköy Ortaokulu’na yardım için küçük bir konser düzenledi

    Prof. Özer Makay öğrenciler için sahne aldı
    18 Ağustos 2019 - 13:39 - Güncelleme: 18 Ağustos 2019 - 13:40

    Bambu Bar’ın destekleriyle gerçekleşen konserde, Ege Üniversitesi Genel Cerrahi Endokrin Cerrahi Doktoru Prof. Dr. Özer Makay sahne aldı. Konser biletlerinden elde edilen gelir, Ortaköy okuluna bağışlandı.

    Konsere katılan Fethiye Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aslı Faryalı, Rotary Kulübü olarak bu tarz organizasyonları desteklediklerini söyledi. Güzel ve anlamlı bir gecede bir araya gelmekten hoşnut olduğu ifade eden Faryalı, “Rotary Kulübü olarak her zaman bu tarz etkinlikler yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Hem eğlenceli vakit geçiriyoruz hem de okullarımıza destek oluyoruz. Bu gece sahnede saksafonu ile bize eşlik eden Prof. Dr. Özer Makay’a çok teşekkür ederim” diye konuştu.

    prof-dr-ozer-makay.JPG

    "DESTEKLERİMİZ DAİMİ OLACAK"

    Fethiye Rotary Kulübü olarak düzenledikleri etkinliklerle birçok insanın hayatına dokunduklarını belirten Faryalı, “Her etkinliğimizde öncelikli amacımız insanların hayatlarına dokunmak. Aynı zamanda bir arada olup Rotary ailemizin iletişimini her anlamda güçlü kılmayı da önemsiyoruz. Burada tüm konuklarımızla güzel paylaşımlarda bulunmamızın yanı sıra Fethiye Ortaköy Ortaokulu’na, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bir kütüphane hedefimizi de gerçekleştirdik. İnanıyoruz ki paylaşımlarımız ve desteklerimiz daimi olacak” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum