• Reklam

Rapçi Ezel'in harekat paylaşımı tepki çekti: Savaşma, Seviş

Ünlü rapçi Ezhel'in NATO müttefiki ABD ile anlaşamayan Türkiye'nin Suriye'ye tek başına operasyon gerçekleştirmesiyle alakalı yaptığı paylaşımda "Savaşma, seviş" dedi. Paylaşımıyla tepki çeken Ezhel, Twitter'da gündem oldu

Rapçi Ezel'in harekat paylaşımı tepki çekti: Savaşma, Seviş
10 Ekim 2019 - 15:18

 

NATO müttefiki ABD ile anlaşamayan Türkiye'nin Suriye'ye tek başına operasyon gerçekleştirmesi sanatçıların da gündeminde yer aldı. Bölgeyi terörden arındırmak amacıyla yapılan Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili olarak ise ünlü rapçi Ezel'in yaptığı paylaşım büyük tepki topladı.

"GEL SAVAŞMA, SEVİŞELİM TÜM GÜN"

Rapçi Murda ile "Aya" isimli bir şarkı yapan kısa sürede dinlenme rekoru kıran Ezhel, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatını konuştuğu anlarda yaptığı paylaşımla sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı. Ezhel, Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda şarkı sözleri "Gel savaşma, sevişelim tüm gün canla başla" notunu paylaştı.

TWİTTER'DA GÜNDEM OLDU

Ezhel'in paylaşımını gören bazı sosyal medya kullanıcıları "Bütün Ezhel şarkılarını kaldırdım", "Hala Ezhel fanı olan var" gibi tepki tweetleri attı. Ezhel paylaşımına gelen tepkilerle kısa sürede Twitter'da birinci gündem konusu oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum