Şarkıcı Tuğba Özerk, İrem Derici'nin eski eşi ile aşk yaşıyor

    Ünlü popçu Tuğba Özerk ile radyocu Rıza Esendemir, önceki akşam Karaköy'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Özerk aşk iddialarını reddederken Esendemir'in ağzından kaçırdığı cümle ikilinin ilişkisini ele verdi

    Şarkıcı Tuğba Özerk, İrem Derici'nin eski eşi ile aşk yaşıyor
    08 Ekim 2019 - 14:46

    Popçu Tuğba Özerk, önceki akşam meslektaşı İrem Derici'nin eski kocası Rıza Esendemir ile Karaköy'de görüntülendi. Rıza Esendemir'in arkadaşıyla konuşurken Tuğba için "Aşkım" demesi ikilinin birlikteliğini ele verdi.
     

    ESENDEMİR AĞZINDAN KAÇIRDI

    Sabah'ın haberine göre; Mekanda samimi şekilde eğlenen Özerk ve Esendemir, mekandan ayrı ayrı çıktı. Mekandan ilk olarak çıkan Özerk, muhabirlerin soruları üzerine "Aşk yok, arkadaşız" dedi. Özerk'ten hemen sonra mekandan çıkan Esendemir'in arkadaşına "Telefonum aşkımda, Tuğba'nın çantasında kaldı." demesi ikilinin aşkını ele vermiş oldu.


    İREM DERİCİ İLE RIZA ESENDEMİR TEK CELSEDE BOŞANMIŞTI

    Rıza Esendemir 2014 yılında ünlü şarkıcı İrem Derici ile nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde kriz yaşayan ikili 10 gün ayrı evlerde kaldıktan sonra 2017 yılında tek celsede boşanmıştı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftten İrem Derici, yaşadıkları kriz için "İncir çekirdeğini doldurmayan bir şeydi ne yazık ki" yorumunu yapmıştı.

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum