• Reklam

Sporda bomba gelişme! İZVAK'a genç ekip aday

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nın (İZVAK) mart ayında yapılacak seçime, Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik liderliğinde genç bir ekibin hazırlandığı bilgisi kulislere bomba gibi düştü.

Sporda bomba gelişme! İZVAK'a genç ekip aday
09 Ocak 2021 - 18:44 - Güncelleme: 09 Ocak 2021 - 23:04
İzmir'in spor kulüplerinirn her anlamda yanında olmak hedefiyle kurulan İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK), seçimleri öncesi sürpriz bir oluşum ortaya çıktı.
Türkiye'de gerek futbolda gerekse de birçok spor branşında ilklerin kenti olmuş olan İzmir'in hak ettiği yere gelmesi adına kentin önde gelen genç ve dinamik isimlerinin Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik liderliğinde bir araya geldiği öğrenildi.



Kulisleri hareketlendiren bu gelişmeye göre, güçlü isimlerin Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik tarafından aynı masada buluşturulduğu belirtildi. Geçmiş dönemde Karşıyaka Spor Kulübü yöneticiliği yapan, bu dönemin EGİAD Başkan adayı Avni Yelkenbiçer'den, İzmir iş dünyasının, Altay camiasının yakından tanıdığı ve aynı zamanda Türkiye Tenis Federasyonu Başkanvekilliği görevini üstlenen Bülent Necimoğlu'na kadar çok sayıda isim listede yer alıyor.


İsmail Keskinoğlu

Akhisarspor'un Süper Lig'e çıkma sürecinde büyük pay sahibi olan sanayici İsmail Keskinoğlu,Türk futbolunun tanınmış ailelerinden Perinçek ailesinden Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler İcra Kurulu Üyesi Görken Perinçek; İzmir'in turizm ve STK camialarının önde gelen ailelerinden Kaya ailesinden EGİAD Başkanvekili Feyzi Kaya, Dirinler Makina Yönetim Kurulu Üyesi Can Dirin, Karşıyaka'nın eski başkanlarından Muhittin İşçimenler'in torunu Faik İşçimenler'in aralarında bulunduğu ekip spor camiasında konuşulmaya başlandı. 


Ege Barçın

Öte yandan vakfın kurucu isimleri Levent Ürkmez ve Deniz Barçın'ın oğulları Orkun Ürkmez ve Efe Barçın'ın da ekipte yer aldığı öğrenildi.

İzmir futbolunun İstanbul hegemonyasına uzun yıllar sonra bir kez daha güçlü bir şekilde kafa tutmasını sağlamayı hedeflediği belirtilen ekibin lideri Sarıgedik, soruları yanıtsız bıraküı.


Kazım Türk

Süreçten Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun da haberdar olduğu konuşuluyor. Oluşumda finans sektöründe faaliyet gösteren ve Karşıyaka Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Kazım Türk'ün de yer alıyor.


Fevzi Kaya


Görken Perinçek


Orkun Ürkmez

YORUMLAR

  • 0 Yorum