Telegram'ın son güncellemesi bildirim aşırı yüklenmesini azaltacak

    Telegram'ın son güncellemesi bildirim aşırı yüklenmesini azaltmanızı sağlayacak. Mesajları sessizce ve daha az sıklıkla gönderme de kolaylık sağlayacak

    Telegram'ın son güncellemesi bildirim aşırı yüklenmesini azaltacak
    12 Ağustos 2019 - 15:40

    Mesajlaşma uygulaması Telegram, uygulamanın oluşturduğu bildirimlerin ve gürültünün miktarını azaltması gereken bazı özelliklerle güncellendi .

    İlk önce, alıcının telefonu bir bildirim sesi çıkarmadan bir mesaj göndermenizi sağlayan yeni bir sessiz mesajlaşma özelliğidir. Mesajlar hala bir bildirim balonu oluşturacak, ancak mesaj alıcısının ayarları rahatsız etmemesine bakılmaksızın, buna bir ses eşlik etmeyecektir. Birisini rahatsız etmeden düşük öncelikli bir mesaj göndermek istediğinizde bu faydalı olacaktır. Yeni özelliği, gönder düğmesini basılı tutarak ve görünen “Sessiz gönder” seçeneğini seçerek etkinleştirebilirsiniz.


    Ayrıca grup yöneticilerinin etkinleştirebileceği ve grup sohbet katılımcılarının kaç mesaj gönderebileceğini kısıtlayan yeni bir "Yavaş Modu" da bulunmaktadır. İnsanların her 30 saniyede bir ve her saatte bir gönderebileceği ileti sayısını sınırlama seçeneğiniz vardır. Telegram gruplarının 200.000 katılımcıya kadar doldurulabileceği göz önüne alındığında, bunun gibi bir özelliğin çok yardımcı olabileceği bazı durumlar vardır.

    Sessiz mesajlaşma ve yavaş mod özelliklerinin yanı sıra, Telegram, grup sahiplerinin yöneticilerine, bir sohbette mesaj gönderdiklerinde, kullanıcı adlarının yanında görünecekleri özel unvanlar verme olanağı da ekledi ve ayrıca yeni animasyonlu emoji ve arayüz özellikleri de mevcut. video göndermek için. Hem Yavaş Mod hem de özel başlık özellikleri, genellikle bir Discord sunucusunda bulduğunuza çok benziyor.

     

    (theverge)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum