Tiyatro gezisi! Tarla Kuşuydu Juliet İzmir'de

    Başarılı oyuncu Deniz Çakır'ın sahnede can verdiği 'Tarla Kuşuydu Juliet' tiyatro sahnesinde sizlerle...

    Tiyatro gezisi! Tarla Kuşuydu Juliet İzmir'de
    25 Şubat 2020 - 20:49

    blueraintravel'dan Tiyatro Gezisi
    Shakespeare binbir hünerle yarattığı aşıklarının artık devamlı didişen evli bir çifte dönüştüğünü görse; buna dayanabilir miydi? "Tarla Kusuydu Juliete" Izmir'de izleyicisiyle buluşuyor... 27 Şubat 2020 saat 20:30'da Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi Biletler. @biletix ve Salon Gişelerinde... Blue Rain Travel Gezginlerine özel sanat tadında bir gün sizi bekliyor. Biletinizi #blueraintravel temin edebilirsiniz

    3771839-4acd.jpg

    Deniz Çakır ile birlikte; Engin Alkan, Fatih Al ve Mert Şişmanlar gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı bu oyunda bol kahkahalı bir akşam için indirimli tiyatro biletlerini sakın kaçırmayın!

    Siz de bu önemli oyunda yerinizi şimdiden ayırın ve uygun fiyatlı tiyatro biletinizi tükenmeden alın!

    İyi eğlenceler.

    Tarla Kuşuydu Juliet

    Biraz aşk, biraz evlilik, biraz spagetti;
    Romeo ve Juliet genç yaşta ölmeselerdi de 30 yıl evli kalsalardı, bir de boylarını çoktan aşmış ergen bir kızları olsaydı, hele bir de, güzelim oyunu berbat ettikleri için Shakespeare mezarından kalkıp hesap sormaya gelseydi neler olurdu?
    Engin Alkan'ın rejisiyle Tarla Kuşuydu Juliet; müzik ve kahkaha eşliğinde sunduğu, entrika soslu leziz bir komediyle aşkın tarifini yeniden yapıyor.

    3771837-693a.jpg
    Romeo ve Juliet mutfakta!
    Ephraim Kishon’un, Romeo ve Juliet’i tanıdık bir evli çift olarak sahneye getiren oyununda “Tarla Kuşuydu Juliet” taze pişen yemek kokuları ve oyuncular tarafından canlı icra edilen şarkılar arasında seyirciyle buluşuyor.

    Deniz Çakır’ın çaçaron bir ev kadınına dönüşmüş Juliet ve onun çoktan bunamış dadısı , oyunun yönetmenliğini de üstlenen Engin Alkan’ın; evdeki sıcak su torbasıyla flört eden Romeo ve zamanında onları evlendiren, artık seksenini çoktan aşmış rahip olarak da seyirci karşısına çıktıkları oyunda, Romeo ve Juliet’in kızları Lucretia rolünde Mert Şişmanlar, efsane yazar Shakespeare rolünde ise Fatih Al var.
    Bir türlü bitiremedikleri evliliklerini sığdırdıkları mutfakta “yeter ki ocağımız tütsün” dercesine bir yandan yemek yaparken, bir yandan da çat kapı evlerine gelen Shakespeare’le uğraşmak zorunda kalan Romeo ve Juliet’in bu kez farklı ve bol kahkahalı hikayesi seyirciye eğlenceli bir seyirlik sunuyor.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum