• Reklam

Unique Life Style Hotel'den 3. yılında görkemli kutlama

Türkiye’nin yeni nesil eğlence mekanlarından olan Lucky’s Club, 3. onur yılını seçkin davetli topluluğunun katıldığı çok özel geceyle kutladı.

Unique Life Style Hotel'den 3. yılında görkemli kutlama
05 Ağustos 2024 - 13:42 - Güncelleme: 07 Ağustos 2024 - 13:03
Türkiye’nin yeni nesil eğlence mekanlarından olan Lucky’s Club, 3. onur yılını seçkin davetli topluluğunun katıldığı çok özel geceyle kutladı. 4 farklı grubun sahne aldığı partide  Şevval Kantarcı, Dolce Band, Positive Live Project ve Knees Up sahneye çıktığı gecede konuklar coşkulu saatler yaşadı. Unique Life Style Hotel de . yıla özel o geceye özel her şey %30 indirimli oldu.  Ayrıca Yunanistan’ın en popüler seslerinden *IVI ADAMOU* 2 Ağustos Cuma Akşamı Tek Bir *Yemekli Gala* İçin Kuşadası Lucky’s Club’ta müzik severlere muhteşem bir gece yaşattı.


Üst düzey bir müşteri kitlesi oluşan Unique Life Style Hotel, konaklama, restoran ve eğlence konseptini içinde barındıran bir yaşam destinasyonu. 24 saat yaşayan canlı bir mekan olan tesis, Kuşadası’nın marka değerine katkı koyarak, prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor.




ÜNLÜ İSİMLER SAHNEDE

Ülkemizde tatil anlayışını değiştiren ve sunduğu hizmetlerle fark yaratan marka mekan Unique Life Style Hotel , bu yıl da farklı etkinliklerle adından söz ettirecek. Yaz kış hizmet veren otelin eğlence mekanı Lucky’s Club , özel gecelerin ana merkezi olmayı sürdürüyor. Mekan geçen yıl yıl olduğu gibi bu yıl da ünlü isimleri sahnesinde ağırladı, Dünyanın en iyi DJ ‘lerinden Mahmut Orhan ve Valeron’u gibi isimleri ağırladı ve ağırlamaya da devam ediyor.  Her hafta farklı Event ve organizasyonlara imza atmaya devam ediyor.
 Unique Life Style Hotel, misafirlerine çok özel bir tatil hizmeti sunuyor, dünya mutfağı ve Ege’ye özgü lezzetleriyle de fark yaratıyor. Türkiye’nin ünlü sanatçılarıyla da Lucky’s Club’da eğlencenin doruklarına çıkıyorsunuz.



 Dünya Mutfağından ve Ege’ye Özgü Lezzetler

Misafirlerini Ege’nin masmavi deniz manzarası eşliğinde ağırlayan Lucky’s Resto Bar, aynı zamanda güneşin en güzel battığı yer... Muhteşem Ege manzarası eşliğinde dünya mutfağı ve Ege’ye özgü lezzetleri deneyimleyebilirsiniz. Deniz kenarındaki teras ve iskele üzerinde 400 kişiye keyifli anlar yaşatan işletme, Ayvalık Balıkçısı ile balık ve Lucky’s ile dünya mutfağından lezzetler sunuyor.



KİŞİYE ÖZEL HİZMET ANLAYIŞI

Kuşadası’da kişiye özel hizmet anlayışıyla denizin büyüsünü, doğanın saf dokusunu ve Ege’nin huzurunu aynı çatı altında buluşturan 10 dönümlük bir alana yayılan otel; konuklarını çam ve asırlık zeytin ağaçlarının arasındaki denizin kıyısında muhteşem anlara davet ediyor.

Şehir hayatının yoğun temposundan arındıran, keyifli aynı zamanda huzurlu bir tatil olanağı yaratan tesiste, hemen her gece etkinliklerle dolu bir eğlence var.



58 odalı üst segment otelde 7 farklı oda konsepti bulunuyor. Otel son dönemde yapılan akıllı otel segmentinde ileri düzey tasarlanmış tüm odalarda ve genel alanlarda tam otomasyon ve yerden ısıtma sistemi oda içinden erişilen yetişkin havuzu, kış İçin oda havuzları ve genel havuzu 40 C ye kadar doğal gaz ile ısıtılıyor. Konaklamaya dahil alakart restoran menüsü ve sıra dışı mimarisi ile eşsiz bir konaklama deneyimi sunan tesis, restoranlarıyla da bölgede cazibe merkezi durumunda. Otel müşterisi dışında dışarıdan misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği restoranları, haftada 5 gün farklı grupların çıktığı müzik dinletilerine ev sahipliği yapıyor. Otelde, doğal ahşap yapı tercih edilerek kurgulanmış çocuk oyun alanları bulunuyor. Zemini de yine kumdan oluşan çocuk alanı, duygusal zekanın gelişmesi açısından oldukça önem arz ediyor. Tüm bunların dışında zaman geçirmek isteyen misafirler için kişiye özel VİP araçlarla bölge turları ve otele ait çok iyi bir Spa merkezi ve fitness Center Playstation ve oyun odası bulunuyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum