Ünlü instagram fenomeni mankenin kalçalarını müzik aleti olarak kullandı!

    Instagram'ın milyoner fenomenleri arasında yer alan Gianluca Vacchi, son yaptığı paylaşımla tepki çekti. Vacchi'nin mankenlerin kalçasını müzik aleti gibi kullanması sosyal medyada büyük eleştiri oklarının hedefi oldu

    Ünlü instagram fenomeni mankenin kalçalarını müzik aleti olarak kullandı!
    10 Ağustos 2019 - 12:40 - Güncelleme: 10 Ağustos 2019 - 12:47

    Hem milyoner hem fenomen. Instagramı son dönemde sallayan isimlerin başında gelen Gianluca Vacchi, bu kez dozu abartınca tepki gördü. Her zaman olduğu gibi tatilden çılgın video ve fotoğraflar paylaşan Vacchi, birlikte eğlendi mankenlere yaptığı hareketler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

    2017 yılında Türkiye'ye de gelerek DJ'lik yapan Vacchi, yaptıklarıyla çok konuşulmuştu. Vacchi özel bir yatta parti düzenledi. Partiye birbirinden güzel mankenleri davet eden Instagram fenomeni, takipçileriyle paylaşmak için bir video çekti. Videonun başında müzik eşliğinde dans eden Vacchi, merdivenlerden aşağıya indikten sonra önce doğru eğilmiş pozisyonda duran mankenlerin kalçalarını müzik aleti gibi kullanarak ritm tutuyor.

    Videoyu sosyal medya hesabına yüklemesinin ardından başlayan eleştiriler, Vacchi'nin moralini bozmuşa benziyor. Yaklaşık 5 milyon kişinin izlediği videonun yorumlarında fenomene büyük öfke vardı. Kadınların onu sevdiği için değil parası olduğu için bunlara katlandığını söyleyen takipçileri, Vacchi'yi kadınlara saygı duymamakla itham etti.

    Vacchi'nin zaman zaman 'saygı' içeren paylaşımlarına göndermede bulunan takipçiler, hayata saygı duyduğunu iddia eden bir insanın kadınlara da saygı duyması gerektiğini vurguladı. Tabii aksini söyleyen takipçileri de vardı Vacchi'nin. Bir kadın, "Bir dahaki sefere beni de davet et" diye yazarken, bir başka kadın, "Orada olmak için neler vermezdim" diye yazdı.

    GİANLUCA VACCHİ KİMDİR

    İtalyan iş adamı kimliğiyle, yakışıklığıyla ve zenginliğiyle  Instagramda fenomen oldu. Instagram fenomeni Dan Bilzerian’ın liderliğini de kaptığı görüldü.

    İtalya, Hindistan ve Hollanda gibi ülkelerde üretim tesislerine sahip. Vücuduna yaptırdığı sayısız dövme size bir hayli itici geliyor olabilir ancak kendisinin dövmeleri hakkındaki açıklamaları şu şekilde: Kimi insanın içi, kimi insanın dışı kirli olur. Ben dışımın kirli olmasını seçtim!

    YORUMLAR

    • 0 Yorum