Urla Demircili'de yangın, Menengeç Koyu'na ilerliyor

    Alev alev yanan İzmir'de, Urla İlçesi'ndeki yangın Menengeç koyuna doğru ilerlemeye başladı.

    Urla Demircili'de yangın, Menengeç Koyu'na ilerliyor
    18 Ağustos 2019 - 20:02 - Güncelleme: 18 Ağustos 2019 - 20:18

    Urla Demircili'de yangın, Menengeç Koyu'na ilerliyor. Menderes Efemçukuru ve Karabağlar Tırazlı bölgesinde yangın kontrol altına alınamadı. İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer Karabağlar Tırazlı'dan sonra Menderes Efemçukuru'na geldi.

    Urla Demircili'de yangın, Melengeç Koyu'na ilerliyor. Menderes Efemçukuru ve Karabağlar Tırazlı bölgesinde yangın kontrol altına alınamadı. İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer Karabağlar Tırazlı'dan sonra Menderes Efemçukuru'na geldi.

    MELENGEÇ KOYU'NA İLERLİYOR

    Urla'nın denizi ve yeşiliyle ünlü Demircili'de çıkan yangın henüz kontrol altına alınamadı. Urla Belediyesi'ne bağlı ekiplerin yanı sıra Büyükşehir ve ilçelerden gelen ekiplerin de yetersiz kalması üzerine çevre il ve ilçelerden de takviye ekipler geldi. Demircili Mahallesi'ndeki evlerin boşaltıldığı ve yangının Melengeç Koyu'na doğru ilerlediği öğrenilirken, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 5 yangın söndürme helikoperi de çalışmalara destek veriyor.

    Yangının ilk çıktığı andan itibaren olay yerine giden Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe de söndürme çalışmalarına destek veriyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum